VERKOOPVOORWAARDEN en PRIJZEN:

Met 7-8 weken mogen de kleintjes het nest verlaten, tenminste als ze goed gegroeid en gezond zijn, soms moet het kleintje iets langer blijven, als het naar mijn idee achter blijft bij de anderen.

Reserveren kan, maar dan vraag ik wel een aanbetaling van 15 euro, als er intussentijd wat gebeurd met het konijntje b.v. (ziek of overlijden) word de aanbetaling natuurlijk terugbetaald, als u het konijntje annuleerd of niet komt ophalen, word de aanbetaling niet terugbetaald.

Ondanks mijn goede verzorging en liefde, kan ik geen garantie geven op de ontwikkeling en gezondheid van het konijntje als het is opgehaald, als u een konijntje weer terug wilt doen naar mij, moet er een goede reden zijn, U krijgt geen geld terug!!

Als het konijntje ziek word en- of als u dierenartskosten hebt, of in het ergste geval het konijntje te komt overlijden, kan ik u geen geld terug geven, of voor een ander konijntje zorgen.

Als u het konijntje komt ophalen, krijgt u een zakje overgangsvoer mee, voor de eerste week, dat u dan kunt mengen met uw eigen voer, zodat het konijntje geleidelijk went aan uw eigen voer, u krijgt ook altijd afstammingpapieren mee!

Foto's van de kleintjes worden pas gemaakt als ze de oogjes open hebben!

Zelf heb ik altijd de eerste keus uit een nest!

 

Tot 6 weken kan ik geen garantie op de geslachten geven!

Prijzen:

Rexwidder of rexsatijndrager: 40 euro aanbetaling 15 euro

Rexsatijnwidder: 50 euro aanbetaling 20 euro

Rexwidder Witkop: 50 euro aanbetaling 20 euro

Rexdragers: 25 euro

Ik ben absoluut geen broodfokker/bedrijf, het geld wat ik voor de konijntjes krijg word allemaal weer besteed aan voer, hooi, stro, entingen enz.

Het is mijn hobby wat ik met veel plezier doe! 

 

 

 kitababy.jpg